Статьи

Де придбати гранітний пам'ятник?

on . Posted in Статьи

гранітний памятникЯкщо хочеться придбати дійсно гарний і якісний пам'ятник із граніту, то варто звернути свою увагу на компанію «DIA Granit»

за прямим посиланням https://diagranit.com. Компанія працює понад чверть століття на ринку України, що доводить справді великий досвід роботи. Можна буде отримати справді велику різноманітність надгробних пам'яток як з вітчизняного, так і імпортного граніту.

Можна буде знайти величезну виставку готових комплектів різноманітних пам'ятників. Компанія може самостійно створити та спроєктувати пам'ятник відповідно до індивідуальних вимог у найкоротші терміни. Компанія встановлює пам'ятники, займається впорядкуванням навколо могили. Також компанія може похвалитися дуже різноманітною фурнітурою для того, щоб оздобити пам'ятник. Наприклад, сюди можна буде віднести різного роду вари, хрест, свічник, куточок, різноманітні статуї, барельєфи та багато іншого.

Чи надається гарантія на граніт та подальше встановлення пам'ятника?

Компанія надає гарантію не тільки на граніт, а й на саму установку. Компанія може запропонувати велику кількість різноманітного інструментарію з обробки каменю, а також інші засоби, що дозволяють доглядати вже готовий пам'ятник. Окремо варто виділити клей для пам'ятників, якість якого визнана італійськими виробниками. До того ж компанія постійно працює над покращенням та розширенням власного каталогу.

Компанія абсолютно завжди відкрита для власних клієнтів та готова співпрацювати з можливими партнерами.

Ціни на пам'ятник із граніту

Тепер необхідно буде обов'язково розібратися в тому, скільки коштують пам'ятники, а також їх створення. Якщо замовити пам'ятник, то точний цінник складатиметься із цілого списку аспектів. Наприклад, сюди можна буде віднести такі пункти:

  • Основа граніту, певний сорт каменю.
  • Розмір плити у горизонтальній або вертикальній проєкції.
  • Унікальність форми або більш класичний варіант.
  • Додаткові елементи прикраси.

Якщо компанія враховуватиме індивідуальні побажання клієнта, то у клієнта виникатиме вельми резонне питання: скільки коштуватиме пам'ятник на могилу. Сюди можна буде також віднести транспортування пам'ятника та подальше встановлення.

Сам граніт хоч і важкий, але сам собою дуже тендітний матеріал. Щоб повністю виключити відколи та інші варіанти шлюбу, компанія братиме абсолютно всі ризики на себе. У такому разі клієнт може не побоюватися того, що майбутній пам'ятник буде зі шлюбом. Кожен клієнт може отримати повний список послуг від справжніх професіоналів своєї справи.

Також варто відзначити той факт, що не варто відмовлятися від перевезення та подальшого монтажу пам'ятника з граніту. Компанія-виробник має справді гігантський досвід, а також може встановити пам'ятник у будь-якій ділянці. Таким чином можна буде повністю уникнути перекосів та падіння пам'ятника в майбутньому. У такому разі можна уникнути майбутніх витрат.

Познавательно

Наиболее безопасной страной была признана Финляндия: здесь жертвами насильственных преступлений стали чуть более 3% жителей. По мнению 90% финнов, местные полицейские работают весьма эффективно.