Информация

Швидкі кредити онлайн на карту від «Ваша готівочка»

on . Posted in Информация

Займ на картуТоргівельна марка «Ваша готівочка» вже багато років являється прикладом стабільності і надійності на фінансовому ринку України. Кредо компанії – діалог з клієнтом. Торгівельна марка «Ваша готівочка» внесена в державний реєстр фінансових установ. Компанія пропонує швидке вирішення фінансових проблем. Оформлення кредитів доступно цілодобово і без вихідних на всій території України. Банківські кредити, як правило, супроводжуються великою кількістю бюрократичних процедур (подробнее). Подекуди, коли гроші потрібні терміново, у клієнта просто немає часу на збір всіх потрібних документів. Сучасні небанківські фінансові організації пропонують швидко і комфортно отримати необхідну сумі коштів без зайвих бюрократичних процедур. Кошти можна отримати в режимі онлайн без візиту в офіс компанії.

Чим кредити онлайн від «Ваша готівочка» відрізняються від стандартних банківських кредитів?

Термінова необхідність в певній сумі грошей може виникнути в будь який момент. Щоб отримати кошти не обов’язково звертатися до банків чи позичати в близьких або друзів. Тим більше, багато людей вважають неприйнятним для вирішення своїх фінансових проблем залучати друзів або рідню. Отримання фінансової позики в «Ваша готівочка» дозволяє отримати гроші навіть не виходячи із власного житла. Все, що для цього потрібно, це комп’ютер,смартфон, чи будь який інний гаджет з доступом до мережі інтернет. Оформити кредит можна у власному кабінеті, попередньо його зареєструвавши, на сайті компанії.

Для оформлення кредиту необхідні наступні дані

  • Номер банківської карти клієнта на яку будуть перераховані кошти.
  • Адреса електронної почти.
  • Паспортні дані і ідентифікаційний номер клієнта.
  • Номер мобільного телефону клієнта.

Процедура розгляду заявки триває не більше 10 хвилин. Інколи на отримання кредиту можуть розраховувати навіть клієнти з неідеальною кредитною історією.

Відсоткова ставка і ліміти

  • Кредитний ліміт до 25000 гривень.
  • Відсоткова ставка 3.5% на добу.
  • Максимальний термін кредитування складає 96 днів.

Несвоєчасне погашення кредиту тягне за собою нарахування пені відповідно суми, яка прописана в кредитному договорі. Також компанія залишає за собою право звернутися до суду задля стягнення заборгованості у судовому порядку. Позичальник може продовжити термін користування кредитом сплативши відсотки за користування кредитними коштами.

Познавательно

80 % воды в Финляндии классифицируется как исключительно чистая, финская вода из под крана высочайшего качества и ее можно пить по всей стране. Несколько лет назад Комитет по водным ресурсам при ООН признал водопроводную воду в Финляндии самой чистой в мире.