Статьи

Складські поличні стелажі DIY та C&C для Вашого складу в Україні

on . Posted in Статьи

Складські поличні стелажі DIYПоличкові стелажі складські металеві DIY та C&C для Вашого складу є системою заощадження, метою якої є розміщення товарів на полицях у горизонтальних рядах.

Поличкові стелажі для складу DIY та C&C несуть багато вигод та можуть бути універсальною основою для системи зберігання на будь-якому складському підприємстві. Використання таких стелажних систем уможливить безпечну та надійну комплектацію речей на складі. Крім того, поличкові стелажі для складу дозволять вам зберігати більше товарів, що, своєю чергою, допоможе вашому бізнесу задовольнити попит клієнтів.

З чого складаються поличні металеві стелажі DIY та C&C?

Палетний стелаж для складу має вертикальні рами та горизонтально розташовані сталеві балкові системи. Таким чином, між балками та стійками утворюється рамка, куди поміщають піддон. Висота рам та відстань між стійками визначає вантажопідйомність системи загалом. Наприклад, надпотужні стелажні системи здатні витримувати вагу до 3000 кг.

Поличні стелажі купити: різні типи

Наявність певного простору, і навіть тип гаданих товарів для заощадження визначатиме потрібний тип стелажа.

Мобільні (рухомі) стелажі – мають мобільну основу і можуть переміщатися напрямними.

В'їзні та наскрізні стелажі підходять для складів із високою щільністю вантажів.

Стелаж Push Back – ця система дозволяє зберігати товари, що охоплюють 2-5 піддонів.

Стелажі з широким проходом – ця система також відома як регульовані стелажі для піддонів і вважається універсальною, оскільки забезпечує доступ до піддонів без необхідності використання спеціального обладнання.

Flow Racking – цей різновид систем, при якому можливе обертання продуктів автоматично, оскільки полиці завантажуються на верхньому рівні та відвантажуються на нижньому.

Що варто брати до уваги, якщо купуєте поличний стелаж для складу

Які саме поличні стелажі купити, буде залежати від кількох факторів, таких як вартість, доступна площа, висота стелі вашого складу, а також тип та розмір піддону. Частота обороту запасів визначатиме необхідний доступ, який є фундаментальним елементом будь-якої конструкції складу. Тому так важливо вибрати систему стелажів для піддонів DIY та C&C, виготовлену відповідно до високих стандартів та встановлену експертами.

СторХауз пропонує широкий спектр рішень для палетних стелажів, а також спеціалізовані стелажі, щоб допомогти вам вибрати правильну систему складських стелажів для вашого бізнесу. Якщо у вас є будь-які питання або потрібна додаткова консультація, наша команда експертів допоможе.

Познавательно

Скандинавы славятся не только эффективностью труда, но и умением отдыхать. Самый продолжительный отпуск в Европе у служащих Финляндии: 39 дней. Далее следуют: Швеция и Дания — 30-35 дней; затем Норвегия — 25 дней.