Статьи

Як вибрати бойлер?

on . Posted in Статьи

Як вибрати бойлерДалеко не лише власники приватних будинків замислюються про придбання водогрійного бойлера. Навіть власники квартир вважають за краще придбати собі такий пристрій, щоб уникнути планового відключення води, а також аварійних ситуацій. Таким чином можна буде абсолютно завжди мати доступ до гарячої води і навіть зовсім не перейматися тим, що раптом її відключать.

Переваги та недоліки бойлерів

Водонагрівач бойлер https://kp.ua/ua/life/a681898-fakt-obirajemo-najkrashchij-bojler-na-80-litriv працює для всього будинку! Він значно більший, ніж класичний проточний, тому що бак накопичуватиме воду перед тим, як почати її підігрівати. До того ж від розміру бака залежатиме і ефективність пристрою. Тим більше бак, тим більше всередині гарячої води.

Окремо варто відзначити той факт, що накопичувальний бойлер коштує більше ніж класичні проточні моделі. До того ж його зовсім не обов'язково тримати пристрій завжди активованим, щоб удома була гаряча вода.

Наприклад, можна буде лише встановити необхідну температуру, яка буде підтримуватися на постійному рівні. До того ж вимкнений бойлер здатний підтримувати температуру. До того ж під час активного режиму накопичувальна модель споживатиме набагато менше електроенергії. Вона вимагатиме лише 3 кВт/год, тоді як у проточній вона досягає 8 кВт/год. Під час активної роботи, коли вода починає підігріватися, кількість енергоспоживання складе 36 кВт/год.

Як ключовий недолік необхідно буде виділити той факт, що тут обмежується кількість води всередині. Якщо вона закінчиться, необхідно буде почекати, поки нова порція води наллється та підігріється до потрібної температури. Залежно від потужності процес нагрівання води може займати від двадцяти хвилин до декількох годин.

Якщо у майбутнього власника є справді велика сім'я, то необхідно буде замислитись про придбання моделі на 100 літрів і більше. Щоб не розміщувати у своєму будинку величезну махину, необхідно буде звернути свою увагу на круглі або прямокутні форми. Є й окремі варіанти, під стелю, яка повинна розташовуватися на підлозі.

Перед тим, як придбати бойлер, необхідно буде звернути увагу на місце, де розташовуватиметься пристрій. Таким чином, можна буде розібратися в моделі в залежності від її розмірів. Багато людей воліють розташовувати бойлер при інсталяції над унітазом. Також є варіанти заміщення у будь-якій іншій ніші на території санвузла.

Де придбати бойлер?

Придбати справді якісний бойлер можна буде у відповідному онлайн-магазині. Йдеться про платформу KP за прямим посиланням https://kp.ua/life/a681898-fakt-vybiraem-luchshij-bojler-na-80-litrov. Саме тут можна буде без зайвих проблем та складнощів придбати саме ту модель пристрою, яка задовольнятиме всі потреби свого нового власника! Це дійсно зручно, якщо порівнювати це з класичним підходом до магазину та підбирати пристрій самостійно з консультантом.

Познавательно

Для рыбалки необходимо приобрести рыболовную лицензию (kalastuksenhoitomaksu) , лицензия продается в полицейских участках, почтовых отделениях, библиотеках, в управлении по лесам и природе в любом городе Финляндии и специальных автоматах по продаже лицензий