Образование в Финляндии, учёба в Финляндии

Вища освіта у Німеччині для українців

on . Posted in Образование в Финляндии

Вища освіта у Німеччині для українцівТривалий час освіта в Європі була недоступною для українців, які мріяли про здобуття престижної професії та про гарантії успішно влаштуватися на європейському континенті на роботу.

Сьогодні ситуація почала змінюватися, і кожен охочий може легко поїхати в одну з європейських держав, щоб обрати для вступу університети Німеччини. Особливо це стане можливим, якщо у вас буде підтримка від освітнього агентства, професіонали якого, дадуть вам потрібні консультації, нададуть практичну допомогу щодо питань виїзду в одну з європейських країн та вступу до університету.

Чому варто вибрати освіту в Німеччині

Освіта в Німеччині має основний плюс в тому, що є варіантність навчальних курсів, тобто ви самі зможете вибрати режим занять і віддати перевагу тим предметам, які вам потрібні, щоб виконати перші доручені проекти. У Німеччині підтримають кожного випускника можливістю будь-коли підійти до університетського викладача, щоб він надав допомогу, коли виконуються перші доручені проекти. Ще одна перевага навчання в цій країні полягає у вартості навчання, яка є набагато доступнішою, ніж, наприклад, ціни на здобуття освіти в одній з країн Північної Америки або Англії.

Дипломи, отримані у Німеччині, вважаються дуже престижними. Тож якщо ви закінчите університет та отримаєте диплом, то ви гарантовано зможете успішно працевлаштуватися у будь-якій державі Європи. Навчаючись у Німеччині, у кожного з вас буде можливість здійснювати поїздки по континенту та всьому світу, оскільки у вас буде німецька студентська віза. Ще один плюс Німеччини як країна для здобуття освіти – величезний вибір популярних спеціальностей. Тут ви точно знайдете спеціальність на свій смак та на свої здібності. Навчаючись у цій країні, ви попрактикуєтеся з німецькою мовою, а після закінчення університету до вас будуть великі шанси залишитися в цій країні, влаштуватися на роботу.

Як влаштований освітній процес

Сьогодні українських абітурієнтів можуть прийняти 400 ВНЗ Німеччини, які поділяються на класичні ВНЗ та ВНЗ прикладних наук. Є тут приватні освітні заклади та державні. Щодо державних університетів, то їх фінансує держбюджет, а студент платитиме лише внесок за семестр. Навчання йде в Німеччині німецькою, також є курси англійською.

У приватних вишах країни за навчання потрібно буде заплатити від шести до семи тисяч євро. Навчання тут може йти рідною мовою студента, при цьому в групах практикують індивідуальний підхід, оскільки кількість студентів невелика.

Система вищої освіти у Німеччині є двоступеневою. На бакалаврат ви можете вступити після першого курсу з будь-яких університетів або після того, як прослухаєте курс спеціальної підготовки. На бакалавра потрібно у Німеччині навчатися 3,5 роки. Щоб вступити до магістратури, доведеться обов'язково пред'явити сертифікат про те, що абітурієнт знає німецьку мову.

Познавательно

Турку - древнейший город и первая столица Финляндии. В 1819 г. вместе с переездом Сената Хельсинки перешел статус политической столицы. Однако культурной столицей Турку оставался вплоть до 1828 г., пока там находился единственный в стране университет.